Ideeën


Van strategie naar ideeën

U heeft een strategie die overtuigt? Dan help ik u aan creatieve ideeën voor verhalen die uw visie ondersteunen. Ik zet mijn journalistieke vaardigheden in om relevante (nieuws)verhalen in of buiten uw organisatie of bedrijf op te sporen. Ik ben nieuwsgierig, zie kansen voor verhalen, wil precies weten hoe het zit en hou altijd de lezer (uw doelgroep) voor ogen.

Wat levert het u op?

Uw organisatie of bedrijf bereikt uw doelgroep met verhalen die informeren, inspireren en/of overtuigen. Wilt u uw zichtbaarheid vergroten, uw doelgroep in beweging krijgen of meer bezoekers of klanten? Ik lever ideeën aan voor verhalen die uw doelstelling ondersteunen.

Voor wie ik werk

Ik ben thuis in de maritieme sector en werk in deze branche voor belangenorganisaties, netwerkorganisaties, kennisplatforms en ondernemers (MKB).
In de non-profit sector (overheid en corporaties) werk ik voor belangenorganisaties, kennisplatforms, gemeenten en corporaties.

Deze opdrachtgevers gingen u al voor.

Ideeën voor (vak)media

Als journalist schrijf ik regelmatig voor (vak)media. Gevraagd en ongevraagd klop ik bij redacties aan met ideeën voor verhalen. Als journalist doe ik al ruim twintig jaar niets anders voor redacties van de (regionale) krant, vakbladen en websites: verhalen opduiken, brainstormen, verbanden leggen, kansen zien, creatieve invalshoeken bedenken.

PS Goed idee!

Elk goed idee verdient een kans. In de rubriek #mijnvolgers laat ik mijn volgers van mijn Twitter-account @Eengoedverhaal aan het woord. Wie zijn mijn volgers en wat willen zij delen?