Samen de boot in in Engels

Samen de boot in in Engels


Engelse uitgave Samen de boot in wereldwijd op de markt

Tijdens een live uitzending van radioprogramma Open Huis op NPO Radio maakte ik bekend dat de Engelse uitgever van Harry Potter (Bloomsbury) mijn kinderboek Samen de boot in in het Engels gaat uitgeven. Inmiddels is het ontdek- en doeboek voor kinderen aan boord wereldwijd onder de titel All hands on deck verschenen.

In coronatijd vieren de meeste Nederlanders in eigen land vakantie en gaan velen voor het eerst de samen de boot in. Voor alle nieuwe watersporters – kinderen én volwassenen – is Samen de boot in een must, stelde presentator Petra de Joode van Open Huis in de uitzending. ‘Iedereen die voor het eerst gaat varen, moet het boek van Lisette Vos meegeleverd krijgen.’

Radio 5 met Petra de Joode

 

Mijn botenboek voor kinderen is eerder ook genomineerd voor de prijs HISWA Hebbeding, voor de leukste musthave op het water.

Filmpje!

 

Lot Douze van boekhandel Over het water tipt Samen de boot in als vakantieboek!

Dit is een fijn vakantiedoeboek voor op de boot. Boordevol weetjes en feitjes over bruggen, windrichtingen en sluisetiquette en opdrachten als knopen leggen in je spaghetti, een motorboot maken van een melkpak en berekenen hoe hard een boot vaart. Aan het eind van het boek kan je een matrozentest doen om te kijken of je alles over boten weet.

 

Klik op foto hieronder voor meer informatie >

Samen de boot in

+ Nog geen reacties

Uw reactie is welkom

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.